Har du nogen sinde undret dig over hvorfor dit barn aldrig kan forlade huset uden sin bedste bamse ?

Bamsen er ikke kun et legetøj, men er også en følgesvend og bedste ven.

En bamse besidder en magisk kraft, der kan få enhver til at smile på alle stadier af livet. Det er en gave, der siger "Jeg bekymrer mig", "Jeg er her" og "Jeg elsker dig". Den bringer vores barndomsminder tilbage, og giver os mulighed for at være barn igen.

Se forslag til de 4 bedste bamser

Fri fragt fra 499 kr. til Pakkeshop

1-3 dg. levering og nem retur

Sikker og hurtig betaling

Guide til at vælge den bedste bamse

Det er et faktum, at bamser altid er den første gave til ethvert barn. De er elsket af alle børn i de første leveår. Før de kan gå, kan de lide at lege med blødt legetøj mere. Uden tvivl er plyslegetøj det første valg for enhver forælder til deres små. Børn elsker bamser i deres første år, fordi det er blødt, sødt og nemt at lege med.

Med den stigende popularitet af bamser, er udvalget blevet større. Der er mange forskellige bamser på markedet med stor forskel i funktion og priser. Den bedste bamse er blød at røre ved og har intet materiale, der kan skade dit barn. De bamser vi foreslår nederst på denne side er nøje udvalgt til dig, og vil helt sikkert blive elsket af dit barn.

Men hvilken bamse er så bedst?

• Vælg den mest bløde og formbare bamse
Småbørn og børn elsker bløde og formbare bamser, og de kan lide at kaste og lege med dem. Et legetøj, der kan gå i stykker, kan derfor ikke anbefales.
Derfor er bamser bare det bedste legetøj. Sørg for at vælge den blødeste bamse, så dit barn kan lave maksimale bevægelser med den.

• Sikre kvalitet og holdbarhed
Børn bliver meget let knyttet følelsesmæssigt til deres bamse. Derfor er den bedste bamse holdbar og vaskbar, så den kan holde til at blive krammet og leget med i rigtig mange år.

• Overvej sikkerhed
Sikkerhed bør være første prioritet når den bedste bamse skal findes. Er dit barn under 3 år er det vigtigt at der ikke er dele (feks. glasøjne) der kan løsne sig og som dit barn kan få i munden.

• Rigtig størrelse
Den bedste bamse må ikke være for stor eller for lille til dit barns hænder. Bamsen skal ligge perfekt i de små hænder. Hvis bamsen er for lille, vil det være svært for dit barn at lege
med den. Hvis bamsen er for stor, vil den blive ved med at falde ud af dit barns hænder.

Dette er den perfekte guide til at vælge den bedste bamse, og hvis du vælger en af de 4 bamser nedenfor er du næsten sikker på at bamsen bliver dit barns nye bedste ven.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg fulgte CuddleBears guide til den rigtige bamse, og Jellycats blæksputte bamse er blevet mit barns ynglingsbamse fra første dag. 😍
-Rikke Nielsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bestilte en bamse om mandagen og allerede tirsdag eftermiddag lå den foran min dør. 💪 Min datter ELSKER den allerede.❤️
-Ida Jørgensen

Den bedste bamse 0-1 år

Denne 100% bæredygtige serie fra Keel Toys er helt perfekt til din baby. Den fås i 3 forskellige søde dyr. De er alle super bløde og i den helt rigtige størrelse.

Se hele serien

Den bedste bamse 1-3 år kan være en nusseklud

Nussekluden er bare helt perfekt til din barn, når der skal findes tryghed. Du kan allerede give nussekluden til din baby, men det er vores erfaring at den altid holder ved indtil dit barn er mindst 3 år. Den skal selvfølgelig være blød og lækker at nusse med - og så skal den kunne vaskes.
Se det store udvalg her.

Se alle nusseklude

Den bedste bamse 3-6 år

Animotsu bamserne er nogle af de mest populære bamser i alderen 3-6 år. Og det gælder både til piger og drenge. De er super bløde. Og med de flotte farver og klare store øjne kan de smelte ethvert pige og drenge hjerte.
- og så kan man samle hele serien...

Se dem alle

Den bedste bæredygtige bamse

Keel Toys har lavet den mest fantastiske bamse serie. Love to Hug serien er lavet 100% bæredygtig. Hele produktionsprocessen giver genbrugsmaterialer et nyt liv og reducerer energiforbruget med 59%. For at give et eksempel kan 16 vandflasker (500ml) give nok fibre til at producere en 30 cm. stor bamse.

Se de 100% bæredygtige bamser